Pārtika

Sākums/Pārtika/Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana

Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana

Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana

Produkta pārskats:

Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana sulās, augļu ekstraktos, fermentācijas produktos, alkoholiskos un bezalkaholiskos dzērienos izmantojot augstefektīvās šķidruma hromatogrāfijas (AEŠH, HPLC) metodi.

  • Ievadteksts (280 simboli max):

    Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana sulās, augļu ekstraktos, fermentācijas produktos, alkoholiskos un bezalkaholiskos dzērienos izmantojot augstefektīvās šķidruma hromatogrāfijas (AEŠH, HPLC) metodi.

  • Cenas diapazons: Informācija jāprecizē, veicot pasūtījumu
  • Provizoriskais izpildes laiks: Informācija jāprecizē, veicot pasūtījumu
  • Atslēgas vārdi: Skābju noteikšana, organiskās skābes
  • Pētījumu veic: LU BF, Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts
  • Kontakta telefons: +371 28 368 901 (Mārtiņš Borodušķis)
  • Kontakta e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Metodika:

    Augstefektīvās šķidruma hromatogrāfija (AEŠH, HPLC).

Apraksts

Organisko skābju (etiķskābe, dzintarskābe, ābolskābe) noteikšana sulās, augļu ekstraktos, fermentācijas produktos, alkoholiskos un bezalkaholiskos dzērienos izmantojot augstefektīvās šķidruma hromatogrāfijas (AEŠH, HPLC) metodi.