Pārtika

Sākums/Pārtika/Ierauga kultūru tīrības tests alus/vīna/sidra darītājiem

Ierauga kultūru tīrības tests alus/vīna/sidra darītājiem

Ierauga kultūru tīrības tests alus/vīna/sidra darītājiem

Produkta pārskats:

Tā saucamo “meža raugu” identificēšana ierauga kultūrā. Raugu kultūru identifikācija tiek veikta, balstoties uz klasiskajiem mikrobioloģiskajiem testiem – kultūru audzēšana uz agara un šķidrajām barotnēm, dažādu cukuru patēriņa novērtējums.

  • Ievadteksts (280 simboli max):

    Tā saucamo “meža raugu” identificēšana ierauga kultūrā. Raugu kultūru identifikācija tiek veikta, balstoties uz klasiskajiem mikrobioloģiskajiem testiem – kultūru audzēšana uz agara un šķidrajām barotnēm, dažādu cukuru patēriņa novērtējums.

  • Cenas diapazons: Individuāls cenu piedāvājums
  • Provizoriskais izpildes laiks: Individuāls katram pakalpojumam
  • Atslēgas vārdi: Ierauga kultūras, meža raugi, vīns, sidrs, alus
  • Pētījumu veic: LU BF, Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts
  • Kontakta telefons: +371 28 368 901 (Mārtiņš Borodušķis)
  • Kontakta e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Metodika Image: Metodika Image

Apraksts

Nekvalitatīvas fermentācijas (galaprodukts neatbilst gaidītajam, parādījušās nevēlamas garšas, smaržas u.c) gadījumā, iespējams noteikt problēmas cēloni (ja tas ir bijis saistīts ar nekvalitatīvu ieraugu).