Pārtika

Sākums/Pārtika/Fermentācijas procesa optimizēšana

Fermentācijas procesa optimizēšana

Fermentācijas procesa optimizēšana

Produkta pārskats:

Pilna cikla procesa optimizāciju no “idejas līdz mērogošanai fermentatorā”.

  • Ievadteksts (280 simboli max):

    Pilna cikla procesa optimizāciju no “idejas līdz mērogošanai fermentatorā”.

  • Cenas diapazons: Individuāls cenu piedāvājums
  • Provizoriskais izpildes laiks: Individuāls katram pakalpojumam
  • Atslēgas vārdi: Fermentācija, optimizācija, kultūru atlase
  • Pētījumu veic: LU BF, Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts
  • Kontakta telefons: +371 28 368 901 (Mārtiņš Borodušķis)
  • Kontakta e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Metodika Image: Metodika Image

Apraksts

Pilna cikla procesa optimizāciju no “idejas līdz mērogošanai fermentatorā”.

  • optimālā producenta (baktēriju/ raugu) atlase;
  • optimālo maisīšanas, aerācijas, pH režīma atrašana;
  • optimālo barotnes komponentu un substrāta koncentrāciju piemeklēšana.