Pārtika

Sākums/Pārtika/Cukuru noteikšana

Cukuru noteikšana

Cukuru noteikšana

Produkta pārskats:

Cukuru noteikšana (glikoze, fruktoze, laktoze, galaktoze, saharoze, ksiloze u.c.).

  • Ievadteksts (280 simboli max):

    Cukuru noteikšana (glikoze, fruktoze, laktoze, galaktoze, saharoze, ksiloze u.c.).

  • Cenas diapazons: Informācija jāprecizē, veicot pasūtījumu
  • Provizoriskais izpildes laiks: Informācija jāprecizē, veicot pasūtījumu
  • Atslēgas vārdi: Cukura noteikšana, glikoze, fruktoze, laktoze
  • Pētījumu veic: LU BF, Mikrobioloģijas un biotehnoloģijas institūts
  • Kontakta telefons: +371 28 368 901 (Mārtiņš Borodušķis)
  • Kontakta e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Metodika:

    Augstefektīvās šķidruma hromatogrāfija (AEŠH, HPLC).

Apraksts

Cukuru (glikoze, fruktoze, laktoze, galaktoze, saharoze, ksiloze u.c.) noteikšana dzērienos, pārtikas produktos un fermentācijas produktos izmantojot augstefektīvās šķidruma hromatogrāfijas (AEŠH, HPLC) metodi.